17-04-2021
FR NL EN
MENU

Over ons

Kwaliteit, innovatie, duurzaam bouwen, engagement en oog voor detail. Dat zijn de waarden die ons continu drijven en motiveren om te evolueren. We willen onszelf elke keer opnieuw overtreffen om de beste leefomgeving te creëren.

 

Filosofie

Kwaliteit, innovatie, duurzaam bouwen, engagement en oog voor detail. Dat zijn de waarden die ons continu drijven en motiveren om te evolueren. We willen onszelf elke keer opnieuw overtreffen om de beste leefomgeving te creëren.

 

ECOLOGISCH:

We kiezen pertinent en bevlogen voor duurzame projecten die alle ecologische en energiezuinige behoeften van deze tijd invullen. Die ecologische dimensie is vanzelfsprekend, maar ze is ook een fantastische kans om onze leefomgeving opnieuw uit te vinden. Denk aan houtskeletbouw om meer warmte en gezelligheid te creëren, sites die volledig ontworpen en ingericht zijn in het teken van biodiversiteit en integratie van doorgedreven en efficiënte oplossingen voor groene energie.

 

VOOR ALLE GENERATIES:

Dankzij woonoppervlakten en budgetten op maat zijn onze projecten ideaal voor jongeren, eenoudergezinnen en grote gezinnen. 

Iedereen heeft specifieke behoeften. Wij begrijpen wat je nodig hebt en dat vertaalt zich praktisch zowel in de privéruimtes als de gedeelde ruimtes. Ook mobiliteit is cruciaal. Toegankelijkheid en zachte mobiliteit staan centraal in een LODGE-project.

 

Senioren krijgen onze onverdeelde aandacht. De gemiddelde leeftijd van de Belgische bevolking stijgt elk jaar. Dat we langer van het leven kunnen genieten, is uiteraard een goede zaak. Maar het brengt ook nieuwe behoeften met zich mee. Wij menen dat serviceflats niet noodzakelijk dé oplossing zijn. Ook in een appartement zonder dienstverlening dat wel het nodige comfort, veiligheid, domotica en evolutieve oplossingen biedt, kunnen mensen met beperkte mobiliteit zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Daar zijn we van overtuigd.

 

KWALITATIEF:

Alle stedenbouwkundige, ecologische, duurzame en maatschappelijke aspecten van een vastgoedproject zijn voor ons pas zinvol als mensen er graag wonen. Een concept mag dan nog zo sterk zijn … als mensen er niet graag wonen, heeft het project geen zin. Plezier is enorm belangrijk en brengt mensen samen.

De sterke waarden van een project delen, geeft plezier. Net als wanneer je ergens graag woont en van je huis of appartement geniet. Het is je eigen plekje waar je thuis bent en je veilig voelt. En net daarom kozen we voor de naam LODGE. Die vat perfect dat gevoel van welzijn, veiligheid, kwaliteit en verbondenheid met de natuur samen.

 

• Kwaliteit en doel van het volledige project.

• Bouwkwaliteit en kwaliteit van de accomodatie.

• Kwaliteit van de omgeving en duurzaam project.

• Extra veilige privéruimtes.

• Prijs-kwaliteitverhouding van de investering.

 

Een project ?

Biedt u een bouwgrond of gebouw te koop aan ? 

We zijn actief op zoek naar nieuwe eigendommen

Zoekt u een partner voor uw project ?

Wij staan in voor het financiële en/of operationele luik van al uw kwaliteitsprojecte